Avajaissunnuntain kahvila- ja ruokamyyntipaikkahaku käynnissä

Stadin Silakkamarkkinoiden avajaissunnuntain kahvila- ja ruokamyyntipaikkahaku käynnissä 8.-24.8. – tule mukaan tekemään kaikkien kaupunkilaisten juhlaa!

Stadin Silakkamarkkinat hakee kahvila- ja ruokamyyjiä mukaan tekemään kaikkien kaupunkilaisten juhlaa. Avoimessa haussa ovat kahvila- ja ruokamyyntipaikat Kauppatorilla avajaissunnuntaina 7.10.2018.

Silakkamarkkinat ovat vuosien mittaan muotoutuneet ruoanhakumatkasta yleisötapahtumaksi, jossa Helsingin merellinen saaristolaisperinne ja moderni ruokakulttuuri kohtaavat. Pääosassa ovat ammattikalastajat, jotka myyvät silakkaa ja kilohailia suoraan veneistä ja mökeistä.

Haemme avajaissunnuntaiksi kahviloita ja ruokamyyjiä, joissa toistuu tapahtuman luonteeseen ja kotimaiseen syyssesonkiin sopivat herkut. Ekokompassi-serfifioidulla Silakkamarkkinoilla näkyy vahvasti ympäristöystävällisyys, jonka toivomme näkyvän toimijoiden tarjonnassa esimerkiksi lähi-, luomu- tai kasvisruokana. Osallistumisen edellytyksenä on, että valituilla toimijoilla on biohajoavat astiat ja aterimet käytössä.

Haemme 2-3 kahvilanpitäjää, joilla on valikoimissaan esimerkiksi lettuja tai vohveleita, sekä 4-5 ruokamyyjää, joilla on vähintään yksi lämmin kala-annos valikoimissaan.

Tapahtuman järjestää Helsingin Tukkutori, joka vastaa torien, kauppahallien ja Teurastamon alueen kehittämisestä.

Myyntipaikan tiedot:
Myyntiaika sunnuntaina 7.10.2018 klo 7-19
Koko 13 x 9 m
Hinta 520 euroa + alv 24%
Hinta sisältää sähkön. Torilta löytyy vesipiste.

Stadin Silakkamarkkinoiden 2018 kahvila- ja ruokamyyntipaikkahaku alkaa 8.8. ja päättyy 24.8.

Hakuohjeet
Hakulomake

Voit lähettää hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen tukkutori@hel.fi (otsikoksi Stadin Silakkamarkkinat) tai postitse osoitteeseen:

Helsingin Tukkutori / Silakkamarkkinat
PL 58227
00099 Helsingin kaupunki

Kuvat: Eetu Ahanen