Hae Stadin Silakkamarkkinoille kahvila-, ruoka- tai käsityömyyjäksi

Stadin Silakkamarkkinoille haetaan mukaan innostuneita myyjiä, jotka haluavat tehdä tapahtumasta kaikkien kaupunkilaisten juhlan. Avoimessa haussa ovat ruokamyyntipaikat Kauppatorilla avajaispäiväksi ja puiset saaristolaismökit Lyypekin laiturilla koko viikoksi. Mukaan mahtuu niin lettuja, korvapuusteja, käsitöitä, saaristolaisleipää ja silakkapihvejä kuin ruokapyöriä, nakkiveneitä tai kahvimopoja.

Silakkamarkkinoiden avajaisia juhlitaan sunnuntaina 4. lokakuuta ja yleisöohjelmaa järjestetään koko viikon ajan. Silakkamarkkinat ovat avoinna 4.-10. lokakuuta sunnuntaista perjantaihin klo 7-19 ja lauantaina klo 7-15. Silakkamarkkinoiden tapahtumapaikkana ovat merellinen Helsingin Kauppatori ja sitä ympäröivät laiturialueet sekä Havis Amanda.

Tänä vuonna ohjelmassa on perinteisen silakkaraadin ja Itämeren hyväksi järjestettävän Silakkasoudun lisäksi muun muassa kirjastopyörä, satuhetkiä, sauna ja suppausta sekä toritanssit. Lopullinen ohjelma sekä tapahtuman kaikki myyjät ja yhteistyökumppanit julkaistaan syyskuussa www.stadinsilakkamarkkinat.fi –sivuilla.

Stadin Silakkamarkkinoiden 2015 myyntipaikkahaku alkaa 31.7. ja päättyy 11.9.

Hakulomakkeet ja ohjeet:
Ruokamyyjäksi Lyypekin laiturille 4.-10.10.
Hakemus
Ohjeet
Käsityömyyjäksi Lyypekin laiturille 4.-10.10.
Hakemus
Ohjeet
Kahvilamyyjäksi Kauppatorille avajaispäiväksi 4.10.
Hakemus
Ohjeet

Kaikki hakemukset lähetetään postitse osoitteeseen:
Helsingin Tukkutori
Stadin Silakkamarkkinat
PL 1000
00099 Helsingin kaupunki

Ruokapyörät
Jos olet tulossa avajaispäiväksi 4.10. Kauppatorille ruokapyörällä, ilmoitus sähköpostilla riittää: hanna.kulmala@hel.fi. Kerro postissa pyöräsi nimi, yhteystietosi sekä myyntiin tulevat tuotteet.

Lisätietoja:
Hanna Kulmala, tuottaja
09 310 21010
hanna.kulmala@hel.fi

Stadin Silakkamarkkinat ovat yksi Suomen vanhimmista elävistä perinnetapahtumista vuodelta 1743, joka on muotoutumassa kaikkien kaupunkilaisten juhlaksi. Tapahtuman järjestää vuonna 2015 Helsingin Tukkutori yhteistyössä mm. Helsingin Satama Oy:n, Helsingin Rakennusviraston, Helsingin Markkinointi Oy:n, Torikortteleiden ja Ruokatietoyhdistyksen kanssa.

Kuva: Eetu Ahanen
Kuva: Eetu Ahanen