Ruokatuote- ja käsityömyyntipaikkahaku on nyt käynnissä

Stadin Silakkamarkkinoiden ruokatuote- ja käsityömyyntipaikkahaku 8.-24.8.2018 – tule tekemään kaikkien kaupunkilaisten juhlaa!

Stadin Silakkamarkkinat hakee erilaisia ruokatuotemyyjiä ja käsityöläisiä mukaan tekemään kaikkien kaupunkilaisten juhlaa. Avoimessa haussa ovat myyntipaikat Kauppatorin Keisarinluodonlaiturilla 7.-13.10.2018.

Silakkamarkkinat ovat vuosien mittaan muotoutuneet ruoanhakumatkasta yleisötapahtumaksi, jossa Helsingin merellinen saaristolaisperinne ja moderni ruokakulttuuri kohtaavat. Pääosassa ovat ammattikalastajat, jotka myyvät silakkaa ja kilohailia suoraan veneistä ja mökeistä.

Haemme Keisarinluodonlaiturille erilaisia myyjiä, joiden tuotteet sopivat sekä tapahtuman luonteeseen että kotimaiseen syyssesonkiin. Ekokompassi-sertifioidulla Silakkamarkkinoilla näkyy vahvasti ympäristöystävällisyys, jonka toivomme näkyvän toimijoiden tarjonnassa esimerkiksi kotimaisina lähi-, luomu- tai kasvisruokatuotteina. Käsitöiden tulee olla kotimaista valmistusta.

Haemme noin 10 myyjää, jotka myyvät tuotteita omissa teltoissaan.

Tapahtuman järjestää Helsingin Tukkutori, joka vastaa torien, kauppahallien ja Teurastamon alueen kehittämisestä.

Myyntipaikan tiedot:
Myyntiaika 7.-12.10. klo 7-19 ja 13.10. klo 7-15
Koko 3 x 3 m
Hinta 100 euroa + alv 24%
Hinta sisältää sähkön ja yövartioinnin

Stadin Silakkamarkkinoiden 2018 myyntipaikkahaku alkaa 8.8. ja päättyy 24.8.

Hakuohjeet
Hakulomake

Voit lähettää hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen tukkutori@hel.fi (kirjoita otsikoksi Silakkamarkkinat) tai postitse:

Helsingin Tukkutori/ Stadin Silakkamarkkinat
PL 58227
00099 Helsingin kaupunki

Kuvat: Eetu Ahanen