Kalatacot

4 annosta

Ainekset

Kalatacot
8 tacokuorta
kalapihvejä
kaalisalaattia
2 dl maustamatonta jogurttia/kermaviiliä
½ kurkku

Kalapihvit
200 g särkeä, säyneä, haukea tai lahnaa fileenä
1 dl kermaa
1 kananmuna
(2 rkl korppujauhoja)
½ dl vahvaa juustoa raasteena
½ dl hienoksi raastettua salaattisipulia
½ tl suolaa
valkopippuria
öljyä paistamiseen

Kaalisalaatti
1 pala valkokaalia (n. 300 g)
1 chili (tai maun mukaan)
½ ruukkua korianteria
1 salaattisipuli
1 omena
1 rkl sitruunamehua
1 ½ rkl rypsiöljyä
1 rkl maapähkinävoita
½ tl suolaa
½ rkl raastettua inkivääriä

Valmistus

Kalapihvit
Sekoita kalafilee ja kerma tasaiseksi massaksi tehosekoittimella. Lisää loput ainesosat, ja anna seoksen turvota hetken.

Lämmitä öljy pannussa ja nosta massasta pieniä nokareita pannulle. Käännä pihvejä, kun ne ovat saaneet kunnollisen paistopinnan.

Kaalisalaatti
Raasta ja suikaloi kaali. Suikaloi myös chili, korianteri, sipuli ja omena.

Sekoita loput ainekset kastikkeeksi ja lisää silputtujen kasvisten joukkoon. Mausta suolalla tai sitruunamehulla maun mukaan.

Tarjoiluun
Suikaloi kurkku ja lämmitä tacokuoret ja pihvit. Tarjoile ja nauti!